Marvel Studios zet eerste trailer 'She-Hulk' online!

De zevende serie in het Marvel Cinematic Universe verschijnt in augustus.

Bram de Groot, 18-05-2022 00:46

Disney heeft de trailer online gezet voor de Marvel-serie She-Hulk. Ook de poster en de releasedatum zijn vrijgegeven voor de aankomende serie, die nu officieel She-Hulk: Attorney at Law heet.
De She-Hulk-serie wordt beschreven als een juridische komedie en wordt geleid door Emmy en Golden Globe-winnaar Tatiana Maslany, die de titulaire rol op zich zal nemen als Jennifer Walters.

Ze zal worden vergezeld door Avengers: Endgame-ster Mark Ruffalo, Doctor Strange-acteur Benedict Wong en Tim Roth uit The Incredible Hulk. Ze spelen respectievelijk Bruce Banner/The Hulk, Wong en Abomination.

Andere rollen komen van Jameela Jamil, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry en Josh Segarra. De groene Marvel-held debuteerde in 1980 in "Savage She-Hulk" #1 van Marvel Comics, gemaakt door schrijver Stan Lee en kunstenaar John Buscema.

She-Hulk heeft als alter ego Jennifer Walters, de nicht van Bruce Banner/Hulk, die na te zijn neergeschoten een bloedtransfusie van Bruce krijgt waardoor ze in een soortgelijk wezen verandert. Dit lijkt iets anders te worden uitgewerkt in de serie.

Trailer voor She-Hulk: Attorney at Law
De Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law gaat in première op 17 augustus 2022 en heeft negen afleveringen. Dit is dus minder dan de tien afleveringen die eerder werden genoemd.


Hieronder zie je ook de teaserposter voor de zevende live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Zet 17 augustus alvast maar in je agenda.

Lees meer over: She Hulk, Mark Ruffalo, Avengers, Tatiana Maslany, Jameela Jamil

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam