'Spider-Man'-regisseur gaat nieuwe 'Star Wars'-serie maken

Spider-Man-regisseur gaat Star Wars-serie maken

Topregisseur Jon Watts, maker van de laatste trilogie van 'Spider-Man', zal de regisseur worden van een nieuwe 'Star Wars'-serie.

Mitchell van Vuren, 17 mei 2022 18:59

In februari waren er al geruchten aan het rondwaren dat Jon Watts in aanmerking kwam als regisseur voor de nieuwe Star Wars-serie van Disney. Een nieuwe rapportage heeft de benoeming nu bevestigd.
Jon Watts is een veelgeprezen regisseur uit Hollywood, die met de laatste drie Spider-Man-films zichzelf behoorlijk heeft bewezen.

Hij is ook een drukbezet man. Naast de nieuwe Disney-serie is hij ook bezig met een film, waarin George Clooney en Brad Pitt opnieuw samen op beeld te zien zijn. Hiervoor gebeurde dat onder andere in de Oceans-filmreeks. Ook produceert Watts een nieuwe film in de Final Destination-serie voor New Line Cinema en HBO Max.

Nieuwe content voor het Star Wars-universum
Lucasfilm heeft over het plot van de aankomende serie nog niks laten weten, maar Variety Fair wist ogenschijnlijk al genoeg. In hun rapport stond het volgende.

Variety Fair: “De show vindt plaats in de tijd na ‘Return of the Jedi,’ wanneer de Empire net gevallen is… Het plot blijft voor nu nog geheim. De film zal worden gemaakt door regisseur Jon Watts and schrijver Chris Ford, die ‘Spider-Man: Homecoming’ voor Marvel heeft geschreven.”

Ze vervolgen: “Binnen Lucasfilm wordt de show omschreven als eem galactische versie van klassieke Amblin coming-of-age films uit de jaren tachtig.”.

Bron: Variety

Lees meer over: star wars, spider man, jon watts, disney, Chris Ford

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws