'Star Trek: Strange New Worlds' lost (eindelijk!) een 56 jaar oud mysterie op

Star Trek: Strange New Worlds komt met meer antwoorden dan gedacht.

Jim Pedd, 20-05-2022 17:25

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Na 56 jaar heeft Star Trek: Strange New Worlds het mysterie rond de achtergrond van Number One opgelost!
Number One, ofwel Lt. Commander Una Chin-Riley, werkt samen met Captain Christopher Pike en Lt. Spock aan de vijfjarige missie van galactische verkennen waar de Enterprise op vertrokken is. Aflevering 3 van Star Trek: Strange New Worlds duikt dieper in de achtergrond van Una en beantwoordt daarmee vragen die fans al jaren hebben.

Star Trek: Strange New Worlds
Star Trek: Strange New Worlds geeft eindelijk dus wat antwoorden. Zij blijkt af te komen van de wereld Illyria, waarmee ze dus een alien is. En een nieuwe ook!

De Illyrians worden door de United Federation of Planets beschouwd als verschoppelingen, omdat ze zichzelf genetisch modificeren om zichzelf en hun lichamen aan de omgeving aan te passen. Una heeft daarom enorme fysieke kracht, die ze niet probeert te laten zien.

Maar in aflevering 3 van Star Trek: Strange New Worlds moet ze dat wel blootgeven en gaf ze toe wat ze was en waarom ze deed wat ze deed. Number One is daarmee een iets minder onbekend personage dan al die jaren het geval was!

Overigens stelde oorspronkelijk actrice Majel Barrett zich lange tijd voor dat Number One een kloon was van een andere planeet, waar mensen nummers krijgen. Dat is 'm dus niet geworden!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Star Trek, Paramount Plus, Anson Mount

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Goorste scène 'The Boys': acteur kijkt hem niet

Goorste scène 'The Boys': acteur kijkt hem niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in