Gaat ook de serie 'The Flash' er zometeen mee stoppen?

Eindigt ook 'The Flash' met zijn nieuwe seizoen!?

Eric Wallace, showrunner van The Flash, over het mogelijke einde.

Door onze nieuwsredactie, 20 mei 2022 17:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Flash-showrunner Eric Wallace vertelde tijdens een nieuw interview over het aankomende negende seizoen van de serie. Hij ging specifiek ook in op de vraag of The Flash straks tot een einde komt.
Arrow was lange tijd de langstlopende serie in het Arrowverse, maar kwam na het achtste seizoen tot een einde. The Flash gaat dat record verbreken en weet zodra seizoen 9 gelanceerd wordt Arrow ook qua aantal afleveringen te passeren.

The Flash seizoen 9
Nu heel wat series in het Arrowverse geannuleerd zijn, is het voor fans echt de vraag of de serie The Flash nog doorgaat na het negende seizoen. Daar lijkt het niet op, al is showrunner Eric Wallace minder zeker van het einde.

Hij sprak met Entertainment Weekly over de toekomst van The Flash. Hij bevestigde dat nog onzeker is of er een tiende seizoen komt. En dat hij seizoen 9 benaderd als het einde.

"Ik hoop niet dat seizoen 9 het laatste wordt. Maar zo moet ik het wel plannen, zodat we niet verrast worden en we ook echt de reis van Barry, Iris en Team Flash mooi kunnen afronden," aldus Wallace.

"Zonder spoilers, wil ik je vertellen dat je een moment gaat zien in de finale van dit seizoen dat het oorspronkelijke einde was."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Flash, Eric Wallace, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws