Netflix-serie 'Stranger Things' krijgt een enorme lange afronding

'Stranger Things' krijgt een lange afronding

Het vierde seizoen van de geliefde serie houd je aan de buis gekluisterd.

Bram de Groot, 20 mei 2022 17:36

Het nieuwe seizoen van Stranger Things staat voor de deur. Maar voordat Netflix ons terugbrengt naar de Upside Down, hebben de makers van de serie, Matt en Ross Duffer, een belangrijk stukje informatie onthuld over twee van de komende afleveringen.
In gesprek met The Wrap onthulden de Duffers dat afleveringen zeven en negen een flinke speelduur hebben, met een seizoensfinale van meer dan twee uur (!).

Eerder bevestigden de Duffers dat alle afleveringen van Stranger Things 4 elk meer dan een uur zullen duren. Eerdere afleveringen liepen meestal tussen de 45 minuten tot een uur.

Enorm lange laatste aflevering
Maar de finale van het volgende seizoen zal officieel de langste aflevering van Stranger Things wanneer deze volgende maand op Netflix verschijnt. Dat record is momenteel in handen van "The Battle of Starcourt", de afronding van seizoen drie. Die aflevering duurde één uur en 17 minuten.

Op 27 mei zal de eerste reeks nieuwe afleveringen van Stranger Things debuteren op Netflix, terwijl de rest van het seizoen op 1 juli zal verschijnen.


Bron: Superherohype

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery, Sadie Sink

Populair nieuws