'Better Call Saul' overschrijdt een grens met schokkende finale

'Better Call Saul' overschrijdt een grens

De serie Better Call Saul gaat lekker ver met zijn laatste seizoen.

Jim Pedd, 25 mei 2022 om 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

"Oh, holy shit!', dat is zo'n beetje de uitspraak die heel wat kijkers en fans van Better Call Saul zullen hebben geslaakt bij het zien van de laatste scène van de aflevering van deze week.
Plan and Execution bevatte een behoorlijke hoeveelheid schokkende momenten. Niet in het minst de dood van een personage dat al lange tijd onderdeel uitmaakt van de serie Better Call Saul.

Better Call Saul-einde
De laatste scène van Better Call Saul voelde ook echt aan alsof er iets gewelddadigs aan zou komen. Fans laten op Twitter weten hoe enorm verbaasd ze hierdoor zijn!

Er klopte iemand op de deur bij de familie Wexler-Goodman. Dat bleek Howard Hamlin te zijn, helemaal klaar met het koppel, en klaar ervoor om hen neer te halen.

Maar in de schaduwen bleek een gruwelijker figuur binnengeslopen te zijn: Lalo Salamanca. Hij was waarschijnlijk via een open raam het huis binnen gedrongen. Kim en Jimmy werden bang, doodsbang en Kim smeekte Howard te vertrekken. Die twijfelde, waarop Lalo tijd had de geluiddemper op zijn geweer te schroeven, en op het moment dat Howard zei: 'het wordt tijd om te gaan', schoot hij hem recht in het gezicht, waarmee hij dus direct dood was.

Better Call Saul leidde daarmee tot veel reacties!


Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Vince Gilligan

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws