search
Je gaat de midseason finale 'Better Call Saul' niet leuk vinden
Series / Nieuws

Je gaat de midseason finale 'Better Call Saul' niet leuk vinden

Better Call Saul gaat richting een finale van het midden van seizoen 6.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 6 van Better Call Saul gaat met een gigantische cliffhanger eindigen. Bereid je dus maar vast voor op een pijnlijk lange tijd waarin je moet wachten op een nieuwe onthulling.

De eerste helft van seizoen 6 wordt op 23 mei op AMC afgerond. De tweede reeks afleveringen, die Better Call Saul helemaal tot een einde brengt, gaat op 11 juli van start.

Better Call Saul seizoen 6
Seizoen 6 van Better Call Saul heeft heel wat monumentale ontwikkelingen laten zien. Denk maar aan de onthulling rond Nacho's lot, maar ook de plannen van Jimmy en Kim om Howard Hamlin uiteindelijk neer te halen.

Tegelijk leeft Lalo nog en weten we dat er een showdown aankomt met Gus Fring. Dit seizoen komt dus met nogal grote onthullingen, en zal straks het lot van Kim Wexler moeten onthullen.

Volgens showrunner Peter Gould ga je echt een immense cliffhanger te zien krijgen. "Dit is een grote. Ik denk dat er ook een paar pijnlijke weken aan zitten te komen voor een paar mensen om te zien wat er gaat gebeuren. Maar hopelijk genieten mensen van die pijn en komen ze niet achter ons aan met fakkels."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen