search
'Better Call Saul' breekt records met de start van seizoen 6
Series / Nieuws

'Better Call Saul' breekt records met de start van seizoen 6

De serie Better Call Saul is van start met zijn laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Better Call Saul vestigt records voor AMC+. AMC Networks liet weten dat de tweedelige première van het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul leidde tot een wel erg goede dag wat nieuwe abonnees betreft.

De eerste aflevering, Wine and Roses, bleek de #1 première van een serie op kabeltelevisie in de VS te zijn van dit jaar, met 1,4 miljoen kijkers volgens de Nielsen live/same day ratings. Bovendien keken meer dan 500.000 volwassenen in de categorie 25-54.

Better Call Saul
"We hebben twee lange jaren moeten wachten op dit laatste seizoen van Better Call Saul en de fans van de serie hebben het moment van de terugkeer onthaald met een reactie die past bij alles wat dit buitengewone creatieve team geleverd heeft," aldus Dan McDermott van AMC Studios.

"Of het nou om streaming op AMC+ gaat, het kijken via ons lineaire door advertenties ondersteunde netwerk, of via sociale media, fans leverden massaal steun voor wat het begin van een onvergetelijk laatste seizoen is, in deze prachtserie van ons bedrijf en voor heel de televisiewereld."

Eind 2021 noemde AMC het feit dat de streamingdienst 9 miljoen abonnees heeft. De hoop is tot 20 tot 25 miljoen abonnees te groeien tegen 2025. Dat hoopt men onder meer te regelen met vervroegde toegang tot series als The Walking Dead en Fear the Walking Dead.



Aanbevolen artikelen