Deze bekende hippie opnieuw te zien in 'That 90's Show'

Bekend gezicht te zien in 'That 90's Show'

Groot nieuws voor fans van 'That 70's Show': in de sequel zal deze oude bekende opnieuw te vinden zijn!

Mitchell van Vuren, 25 mei 2022 om 08:30

Al enige maanden geleden werd de langverwachte sequel van sitcom That 70’s Show aangekondigd. Veel acteurs uit de oude cast duiken opnieuw op, waaronder Tommy Chong als Leo!
In oktober 2021 werd bekendgemaakt dat That '90s Show zou worden uitgebracht. De serie zal het vervolg worden op de populaire serie, die van 1998 tot 2006 op tv te zien was.

Waar Eric Forman (Topher Grace) en zijn vrienden de hoofdrollen speelden in de originele serie, zal de nieuwe focussen op Erics dochter Leia. Gedurende één zomer maakt ze een uitstapje naar het huis van haar grootouders.

Tommy Chong wederom te zien
Toen Chong verscheen bij ‘The Dave Mark Show’ vertelde hij dat hij zijn oude rol van Leo weer zal oppakken voor de nieuwe Netflix-serie.

Chong zei: “Ze gaven me nooit instructies erover, dus ik wist helemaal niet of ik mocht delen dat ik erin zit of niet. Eerlijk gezegd boeit het me geen r**t. Dat is waar ik bekend voor ben, ik ben terug als Leo.”

Naast Chong verschijnen meerdere oude bekenden in de nieuwe serie, waaronder Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith als Kitty en Red, Topher Grace als Eric, Laura Prepon als Donna, Mila Kunis als Jackie, Ashton Kutcher als Kelso en Wilmer Valderrama als Fez.

Een releasedatum is nog niet vrijgegeven.

Bron: Screenrant

Lees meer over: that 70s show, that 90s show, netflix, tommy chong

Populair nieuws