'Fear the Walking Dead' bevat een gruwelmoord

'Fear the Walking Dead' bevat een gruwelmoord

De serie Fear the Walking Dead neemt wederom een schokkende wending.

Jim Pedd, 25 mei 2022 om 09:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

En weer neemt Fear the Walking Dead een gruwelijke wending. Het conflict tussen Alicia Clark en Victor Strand kende al heel wat gruwelmomenten.
Zo zagen we Ali, Howard, John Dorie Sr. om het leven komen en werd Charlie veroordeeld tot een langzame en pijnlijke dood door stralingsziekte. Intussen werd het alleen maar erger en blijkt nu dat Fear the Walking Dead weer een gruwelijkere manier gevonden heeft om door te gaan.

Fear the Walking Dead-dood
Alicia's leger kwam aan bij de Tower van Strand onder het mom van een 'gesprek'. Strand wilde het baken op het dak gebruiken om een horde van radioactieve Walkers te trekken, en Alicia's leger daarmee te doden en haar binnen te vangen met hemzelf. Tegelijk wilde zij juist een boodschap uitzenden naar andere overlevenden.

Tegelijk besloot Alicia uiteindelijk om akkoord te gaan met een staakt-het-vuren. Maar op dat moment kwam Wes in opstand en moesten Alicia, Strand en Daniel samenwerken.

Wes werd neergestoken door Strand, waarmee er wederom een gruwelijk slachtoffer gevallen is in dit gewapende conflict tussen de twee partijen.

Fear the Walking Dead neemt daarmee weer een gruwelijke wending. En nu is er dus een cliffhanger waardoor we nog even niet weten waar het straks heen gaat.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead, Ian Goldberg

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws