search
Hayden Christensen reageert op geruchten cameo Vader in 'Ahsoka'
Series / Nieuws

Hayden Christensen reageert op geruchten cameo Vader in 'Ahsoka'

Zal Darth Vader dan echt te zien zijn in zowel 'Obi-Wan Kenobi' als 'Ahsoka'?

Al enige tijd waren er geruchten rond dat Darth Vader een steeds maar grotere en grotere rol gaat krijgen in de Star Wars-series. Chistensen helpt voor eens en altijd enkele van deze vermoedens de wereld uit.

Na meer dan twintig jaar weg te zijn geweest keert Hayden Christensen nu weer terug naar 'the galaxy far far away' in zijn iconische rol als Anakin Skywalker/Darth Vader. Het is al zeker dat hij te zien zal zijn naast Ewan McGregor, de acteur van zijn oude mentor Obi-Wan Kenobi. Maar waar zal hij nog meer te zien zijn?

Onder fans heerst het vermoeden dat Darth Vader ook een cameo zal krijgen in de aankomende Disney Plus-serie Ahsoka. Deze andere Star Wars-show zal gaan over Ahsoka Tano, één van de fanfavorieten en nog een relatief onbekend personage voor het grotere publiek.

Chistensen wikkelt er geen doekjes om
Toen Christensen werd gevraagd naar een mogelijke cameo in Ahsoka op Capital FM was hij bijzonder vocaal erover: hij wist er absoluut niks vanaf! McGregor liet echter niks van zich horen over de zaak.

In exacte verwoordingen zei Christensen: "Dat weet ik niet, ik kan niet echt iets zeggen over de 'Ahsoka'-serie. Ik weet er niets vanaf."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen