Geanimeerde spin-off 'Better Call Saul' nu online!

Spin-off 'Better Call Saul' nu online!

In de animatieserie 'Slippin' Jimmy' komt de jeugd van de bekende advocaat uit 'Breaking Bad' aan bod.

Mitchell van Vuren, 25 mei 2022 om 13:30

Na de grote populariteit van de serie Breaking Bad en de spin-off Better Call Saul volgt nu de spin-off van de spin-off: Slippin’ Jimmy. Alle afleveringen staan sinds deze week op de Amerikaanse AMC+.
De originele serie Breaking Bad over het drugsimperium van scheikundedocent Walter White was een mijlpaal in de film-/seriegeschiedenis. Al snel nadat de serie afgelopen was volgde de spin-off Better Call Saul over de louche advocaat Saul. Nu krijgt die, nogmaals, een eigen serie.

De serie verhaalt over de kindertijd van de advocaat Saul/Jimmy, die in zes afleveringen op komische wijze uiteen wordt gezet. Het moet expliciet een luchtigere en meer gemoedelijke toon hebben dan de andere series, die al snel een stuk grimmiger kunnen worden.

De synopsis van de serie luidt: “‘Slippy Jimmy’ volgt de avonturen van een jonge Jimmy McGill en zijn jeugdvrienden uit Chicagi, Illinois. In de stijl van jaren ‘70-cartoons is elke aflevering een ode aan een specifiek filmgenre; van de spaghettiwestern en Buster Keaton tot ‘The Exorcist’. Onder de stemacteurs bevinden zich onder andere Chi McBride, Laraine Newman en Sean Giambrone.”

Te zien in Nederland?
De animatieserie is al wel te zien op AMC+, maar dat is in Nederland nog niet te krijgen. Helaas is het dus voor de fans van Saul, ook wel Slippin’ Jimmy, nog even wachten geblazen tot een Nederlandse streamingdienst besluit om de serie aan te schaffen.

Bron: Collider

Lees meer over: better call saul, breaking bad, slippin jimmy, amc

Populair nieuws