Waarom de regisseur niet voor 'Loki' seizoen 2 wil terugkeren

Waarom de regisseur niet bij 'Loki' terugkeert

Kate Herron onthult waarom ze het genoeg vindt na slechts een seizoen.

Door onze nieuwsredactie, 26 mei 2022 14:56

Verleden jaar was de serie Loki een groot succes voor Marvel Studios en Disney+. Het eerste seizoen is het best bekeken van alle MCU-series op de streamingdienst. Toch keert de regisseur van het seizoen niet terug.
Kate Herron vindt dat ze alles heeft gegeven en liet zich vervangen door Moon Knight-kopmannen Aaron Moorhead en Justin Benson. Tegenover Variety gaf ze tekst en uitleg.

Drie jaar van mijn leven
"Ik was in totaal zo'n drie jaar met de serie bezig. Ik had gewoon het gevoel dat ik er alles in had gestopt," vertelde Herron aan Variety. "Het is bijna een kampvuurverhaal dat elke filmmaker op een eigen manier zou invullen."

"Ik had gewoon het gevoel dat ik er zoveel aan heb gegeven," zei Herron daarna. "Ik dacht: 'Weet je, ik heb het gevoel dat dit mijn inspanning voor Loki was.' Ik wil iemand nieuw zien, met frisse blik. Dat is voor mij wat een goed seizoen zal opleveren."
Bron: Variety

Lees meer over: Loki, God of Mischief, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E Grant, Sasha Lane, Owen Wilson, Gugu Mbatha Raw

Populair nieuws