Nieuwe hitserie gaat Netflix niet redden

Nieuwe hitserie gaat Netflix niet redden

Dat zegt Netflix zelf over het nieuwe seizoen van de serie Stranger Things.

Jim Pedd, 27 mei 2022 12:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Matthew Thundell, de uitvoerend producent van Stranger Things, vertelde tijdens een interview met Variety over de langverwachte release van het vierde seizoen van de hitserie.
Het eerste deel daarvan staat sinds vandaag op Netflix. De serie is een van de meest populaire franchises van Netflix, en wordt de komende jaren ook behoorlijk uitgebreid met spin-offs.

Stranger Things
Nu Netflix in zwaar weer verkeert, kijkend naar het aantal abonnees en ook de aandelenkoers van het bedrijf, moet er iets gebeuren om het schip op koers te houden.

Stranger Things lijkt daar wel een goede kandidaat voor te zijn. Maar de vraag is of de serie Netflix gaat redden. Dat is volgens Thundell niet het geval.

"Er is niet één titel die ons drijvende houdt. Natuurlijk is Stranger Things wereldwijd enorm geliefd, en als je het erover hebt, dan is het onderdeel van hoe wij proberen 365 dagen per jaar onze fans plezier te brengen. Dat is ook hoe we kijken naar investeringen in personages en verhalen. We denken altijd eerst aan de fans."
Bron: Variety

Lees meer over: Netflix, Stranger Things

Populair nieuws