Warner Bros. helemaal niet blij met peperdure aankoop

Warner Bros. niet blij met peperdure aankoop

JJ Abrams en Warner Bros. zouden flink wat content maken, maar daar komt tot nu toe niets van terecht.

Jim Pedd, 27 mei 2022 11:56

Warner Bros. schijnt in toenemende mate gefrustreerd te raken door het gebrek aan projecten van J.J. Abrams voor HBO Max.
Abrams is een van de meest prominente schrijvers, regisseurs en producenten wereldwijd. Niet in de minste mate door zijn werk aan succesvolle franchises als Star Wars, Star Trek en Mission: Impossible. Voordien werkte hij aan tv-producties als Lost, Alias en Felicity. Hij leek een magische touch te hebben, waardoor elke studio hem wel aan boord wilde halen.

J.J. Abrams en Warner Bros.
In 2019 werden Abrams en zijn productiebedrijf Bad Robot aan boord gehaald door Warner Bros. om verschillende projecten te maken. Plannen werden gemaakt rond Justice League Dark, waaronder John Constantine en Madame Xanadu. En hij maakt een Zatanna-project, een film rond Superman en meer.

Inmiddels zijn we echter drie jaar onderweg en is geen project gerealiseerd. The Hollywood Reporter meldt nu dat Warner Bros. Discovery helemaal niet tevreden is.

Abrams heeft claims gelegd op heel wat DC-personages, maar er is nog niets concreets gemaakt. Dat terwijl er wel 250 miljoen dollar is gegaan in de deal met Abrams en zijn bedrijf.

Voor Warner Bros. Discovery lijkt het bovendien zaak om minder projecten te ontwikkelen, waardoor er misschien wel minder geld gaat naar DC.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: JJ Abrams, warner bros, HBO

Populair nieuws