Toch forse kritiek op 'Obi-Wan Kenobi'

Toch forse kritiek op 'Obi-Wan Kenobi'

Obi-Wan Kenobi voelt voor sommigen als weinig meer dan een manier om abonnees binnen te slepen.

Jim Pedd, 27 mei 2022 17:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Obi-Wan Kenobi is van start. De serie van Disney+ is nu dan eindelijk gelanceerd en na de reacties van fans, druppelen nu ook de recensies binnen.
We duiken er voor je in en zetten op een rij wat toch opvallend verdeelde recensies zijn. De ene criticus vindt het een geweldige serie die enorm de moeite waard is, de ander noemt het weinig meer dan fanservice en een slappe poging nieuwe abonnees binnen te hengelen voor Disney+.

De recensies van Obi-Wan Kenobi
We zetten vier van de recensies van Obi-Wan Kenobi voor je op een rij:

ComicBookMovie: "Obi-Wan Kenobi is een showcase voor het immense talent van Ewan McGregor en Vivien Lyra Blair, en na twee afleveringen staat de serie al op gelijke hoogte met The Mandalorian als beste Star Wars-serie tot nu toe."

Giant Freakin Robot: "Obi-Wan Kenobi is fanservice, en ontworpen om Disney+ abonnees binnen te slepen. Iets waar de serie zeker in slaagt. Al het andere is gewoon voer voor op Wikipedia, vermomd als een verhaal."

Solzy at the Movies: "Kijkend naar Obi-Wan Kenobi, voelt het alsof ik vrienden van vroeger weer zie, en samen met hen op een nieuw avontuur vertrek."

QiiBO: "De eerste twee afleveringen gaven dat wat ik wilde. En zelfs nog veel meer. Ewan McGregor valt heel makkelijk terug in de rol. En regisseur Deborah Chow neemt ons mee op twee uur aan actie, humor, energie en liefde voor deze wonderlijke saga."
Lees meer over: Obi Wan Kenobi, star wars, disney plus, Hayden christensen

Populair nieuws