Zoveel naakt in 'The Boys' dat het ongemakkelijk werd

Jensen Ackles was echt wel geschokt hoeveel naakte figuranten er rondliepen bij The Boys.

Jim Pedd, 28 mei 2022 12:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteurs Antony Starr en Jensen Ackles omschrijven hoe het was om omringd te worden door naakte figuranten tijdens de opnames van het derde seizoen van Prime Video-serie The Boys.
Starr en Ackles vertelden daarover tijdens een interview met Entertainment Weekly. Heel gemakkelijk was het niet volgens hen, tijdens de opnames van Herogasm.

Veel naakt in The Boys
"Het was eigenlijk best een schokkende tijd om naar werk te gaan," begon Starr over de dagen die hij doorbracht met naakte figuranten.

Ackles voegde toe dat het filmen van de beruchte Herogasm-verhaallijn in live-action best een indruk maakte op de crew. "Onze crew keek eigenlijk alsof het iets verschrikkelijks was dat ze meegemaakt hadden, een vreselijke traumatiserende ervaring. En alsof ze hulp nodig hadden van een of andere zelfhulpgroep om hier overheen te komen."

De aflevering Herogasm van The Boys bevat nogal veel naakt, want het is daadwerkelijk een orgie. Eric Kripke: "We zijn er echt wel in geslaagd om wat hartverscheurende, emotionele scènes te laten zien in die orgie. Als er iets is waar The Boys goed in is, dan is het wel je hart breken midden in een orgie!"

2 juni gaat The Boys van start met zijn derde seizoen.Bron: CBR

Lees meer over: Jensen Ackles, The Boys, Prime Video

Populair nieuws