Netflix geeft 'Stranger Things'-kijkers een waarschuwing

Netflix geeft 'Stranger Things' een waarschuwing

Stranger Things krijgt een disclaimer omdat er geweld met kinderen in de serie zit.

Jim Pedd, 28 mei 2022 13:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Stranger Things krijgt een nieuwe disclaimer, naar aanleiding van de dodelijke schietpartij in de Robb Elementary School in Uvalde, Texas.
Variety meldt dat de disclaimer als waarschuwing voor de eerste aflevering van het nieuwe Stranger Things-seizoen geplaatst is voor kijkers in de Verenigde Staten.

Stranger Things-waarschuwing
In de waarschuwing lees je dat de eerste aflevering van Stranger Things verontrustend kan zijn voor kijkers. En Netflix voegt ook toe dat de aflevering geweld met kinderen bevat.

"We hebben dit seizoen van Stranger Things een jaar geleden opgenomen. Maar gezien de recente tragische schietpartij in een school in Texas, kan het zijn dat kijkers de eerste scène van aflevering 1 verontrustend vinden. Het doet ons enorm pijn dat dit verschrikkelijke geweld heeft plaatsgevonden en we denken aan alle families die om het verlies van een geliefde rouwen."

Netflix gaf de eerste acht minuten van het vierde seizoen van Stranger Things recent al vrij, waarin te zien was hoe er op de plek waar Eleven in haar jeugd verbleef, een dodelijk incident plaatsvindt.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Stranger Things, Netflix

Populair nieuws