'Law & Order' verliest fanfavoriet acteur

'Law & Order' verliest fanfavoriet acteur

Law and Order moet het zonder een van de populairste castleden doen.

Jim Pedd, 28 mei 2022 om 13:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De oorspronkelijke Law & Order-serie keerde succesvol terug naar televisie met een 21ste seizoen. Er komt ook een 22ste seizoen. Maar zonder een fanfavoriet castlid.
Acteur Anthony Anderson keert namelijk niet nog eens terug als Detective Kevin Bernard. Hij was in de oorspronkelijke reeks van Law & Order, voordat de serie geannuleerd werd, al een fanfavoriete acteur. En hij keerde als een van de paar oorspronkelijke castleden terug. Maar Deadline meldt nu dat Anderson ervoor gekozen heeft zijn rol niet nogmaals te spelen.

Law & Order
Bronnen van Deadline melden dat Anderson Law & Order-bedenker Dick Wolf wilde ondersteunen bij het lanceren van de serie. Maar hij was van plan om na 1 seizoen de brui eraan te geven en doet dat nu ook echt.

Anderson is trouwens niet het enige castlid dat een deal voor slechts 1 jaar tekende. Law & Order-icoon Sam Waterston deed dat ook. Van hem is ook niet bekend of hij terug is voor het 22ste seizoen van Law & Order.

Wel is het goed nieuws dat Waterston (die overigens Jack McCoy speelt) op het podium verscheen van de NBCUniversal presentatie die alle grote series voor het komend televisieseizoen tentoonstelde.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Law and Order, NBC, Anthony Anderson

Informatie over de serie: Law & Order

Populair nieuws