search
Fanfavoriet personage keert terug in 'Law & Order' seizoen 21
Series / Nieuws

Fanfavoriet personage keert terug in 'Law & Order' seizoen 21

Tussen een voornamelijk nieuwe cast zit ook een oud en vertrouwd gezicht.

Het is officieel: Sam Waterston zal terugkeren voor het 21e seizoen van de iconische serie Law & Order.

Hoewel de oorspronkelijke serie al sinds 2010 stilligt, is de franchise in leven gehouden door verschillende spinoffs. Maar nu de klassieke serie ├ęcht terugkeert, moet Waterston haast wel zijn opwachting maken.

Legendarische rol
Fanfavoriet Waterston was in 16 van de 20 oorspronkelijke seizoenen te zien als Jack McCoy, een officier van justitie. De aankondiging dat de doorgewinterde acteur zou terugkeren werd gedaan via het Instagram-account van de productiemaatschappij achter de serie.

Er wordt al jaren gesproken over een doorstart van Law & Order, maar pas in september dit jaar werd officieel aangekondigd dat er een 21e seizoen zou komen. Niet lang daarna werd bekend dat Jeffrey Donovan, die we kennen van Burn Notice, de hoofdrol zou spelen. Hij wordt vergezeld door Anthony Anderson, die een andere belangrijke rol speelt. Daarnaast zal ook Hugh Dancy te zien zijn in het nieuwe seizoen.

Het is nog onbekend wanneer seizoen 21 van Law & Order uitgezonden zal worden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen