search
Fan van 'Stranger Things'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Stranger Things'? Check dan deze 3 series op Netflix

De serie Stranger Things is begonnen met zijn vierde seizoen, nu al klaar? Check dan deze series!

Het vierde seizoen van Stranger Things staat dan eindelijk op Netflix. Althans, het eerste deel, of 'volume', zoals Netflix dat zelf noemt. Netflix tipt zelf soortgelijke fantasyseries voor als je geen genoeg kan krijgen van Stranger Things.

We zetten dan ook drie toffe tips voor je op een rij in dit artikel. Stranger Things is een fantasyserie die draait om een heel andere realiteit, het Upside Down, waar mysterieuze en bloedgevaarlijke monsters vandaan komen. Een groepje tieners moet eerst hun eigen stadje Hawkins beschermen en later wordt dat alleen maar groter en gevaarlijker.

De drie toffe tips
Hou je van Stranger Things? Dan heeft Netflix deze drie tips voor je:

Locke & Key: Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.

Shadow and Bone: Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.

Fate The Winx Saga: Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen