search
Netflix overwonnen door dé serie van dit moment
Series / Featured

Netflix overwonnen door dé serie van dit moment

Stranger Things staat uiteraard bovenaan het lijstje van Netflix deze week met meest bekeken series.

Een nieuwe week, een nieuwe top drie op Netflix. Uiteraard ontbreekt Stranger Things deze week niet bovenaan het lijstje. De serie doet het immers weer fantastisch en keerde na bijna drie jaar afwezigheid eindelijk terug met een bijzonder lang volume 1 van seizoen 4!

De nummer 1 van deze week is de hitserie Stranger Things, dat in juli gegarandeerd weer bovenaan de top drie komt te staan. Dan wordt namelijk het tweedelige tweede volume van dit vierde seizoen gelanceerd. The Lincoln Lawyer, waarvan bijna gegarandeerd een tweede reeks moet volgen, is de nummer twee. Nummer drie is de intense serie Entrevias, die draait om een boze oorlogsveteraan die strijdt tegen drugscriminelen. Daarmee nemen we ook afscheid van Ozark, dat wekenlang bovenaan stond.

Dit is de top drie
We zetten hieronder de drie series die het best scoren op een rij.

1. Stranger Things (seizoen 4, deel 1): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

2. The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

3. Entrevias: Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen