Check hier de geheime 'Stranger Things' trailer

Stranger Things liet alvast iets zien van het komende tweede deel van seizoen 4.

Jim Pedd, 29 mei 2022 11:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans zijn natuurlijk dolblij dat Stranger Things nu het vierde seizoen, eerste volume, online heeft gezet op Netflix. Velen vragen zich natuurlijk ook af hoe het verder gaat met de bewoners van Hawkins in het komende tweede deel van dit seizoen.
Waar seizoen 3 een scène na de aftiteling bevatte, geldt dat niet voor aflevering 7 van seizoen 4. Geduldige fans krijgen tegelijk wel een teaser voor de komende twee afleveringen van Stranger Things, die op 1 juli hun debuut beleven.

Stranger Things
Als de aftiteling voorbij is, komt er een Netflix-alert te staan die zegt dat je over tien seconden de preview te zien krijgt. Tien seconden later wordt die afgespeeld.

De teaser voor Stranger Things seizoen 4, volume 2, duurt zo'n dertig seconden. Je kan wachten op de teaser, of hem onderaan dit bericht bekijken.

De teaser van Stranger Things laat weinig zien van het nieuwe stel afleveringen, al zien we wat omineuze beelden en de stem van de Vecna. Fans zullen zich alleen maar meer afvragen hoe het eindigt met dit nieuwe seizoen van de serie!

Stranger Things heeft het grootste seizoen tot nu toe. De negen afleveringen duren elk meer dan 70 minuten, maar de laatste twee gezamenlijk vier uur!


Lees meer over: Stranger Things, netflix, trailer

Populair nieuws