Goed nieuwtje over toekomst 'The Mandalorian'

Seizoen 3 in 2023, maar een vierde seizoen zit ook al in de pijpleiding.

Bram de Groot, 30-05-2022 18:29

Recent werd duidelijk dat het derde seizoen van The Mandalorian in februari start op Disney+. Misschien zou je denken dat dit het laatste seizoen is, maar nu wordt duidelijk dat er al een vierde seizoen in de maak is.
In interview onthulde Jon Favreau dat hij dolgelukkig is met het maken van de serie en dat hij er nog lang niet klaar mee is. Hij schrijft zelfs aan seizoen vier.

"Met televisie hebben we veel geluk dat we de zaken niet in anderhalf uur of twee uur hoeven te haasten," legde Favreau uit. "We kunnen nu langzaam verhalen vertellen. Dus nu Dave [Filoni] Ahsoka doet, is het goed om te weten dat ik schrijf aan The Mandalorian seizoen 4. Het wordt - hoe moet ik het zeggen - gerichter."

"Ik wilde me echt beperken tot een aantal personages, een persoonlijk verhaal dat zich afspeelt in die wereld... en ook een kans om nieuwe mensen te onthalen die misschien niet op de hoogte zijn," legde Favreau uit tijdens het panel. "Dit werd een oprit. Omdat we personages hebben geïntroduceerd die eerder bestonden, konden ze dankzij de Disney+ streamingdienst alles gaan bekijken."

The Mandalorian in 2024?
De kans is groot dat seizoen vier van The Mandalorian in 2024 debuteert op Disney+. Het jaar waarin vermoedelijk ook seizoen twee van Andor verschijnt en het eerste seizoen van The Acolyte.


Bron: comicbook

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Bryce Dallas Howard, Boba Fett

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam