Grote verrassingen in 'The Mandalorian' seizoen 3

Een synopsis en (nieuwe) acteurs bevestigd voor het nieuwe seizoen over Mando.

Bram de Groot, 29-05-2022 15:29

Tijdens Star Wars Celebration zijn er heel wat details onthuld voor het derde seizoen van The Mandalorian. De serie gaat verder na zijn aanwezigheid in The Book of Boba Fett. En er zullen verrassingen zijn.
"Het moeilijkste zijn alle creatieve manieren die journalisten vinden om je te misleiden, maar ik ben er echt goed in geworden," zei hoofdrolspeler Pedro Pascal tijdens het event.

"Het makkelijkste is dat ik niet wil dat iemand iets bederft. Dat wil ik echt, echt niet. Ik heb een grote mond en ik heb niet echt geheimen. Ik wil dat alles een verrassing is, en er komen verrassingen aan in seizoen drie," aldus de acteur.

Synopsis voor seizoen 3
Tijdens het event werd er ook een korte, weinig onthullende synopsis bekend gemaakt. Duidelijk is dat de Mandalorian en Grogu weer samen zijn in het grootse en gevaarlijke universum:

"De Mandalorian en Grogu worden herenigd en zetten hun reis voort, terwijl ze vijanden en bondgenoten ontmoeten en zich een weg banen door een gevaarlijk sterrenstelsel in het tumultueuze tijdperk na de ineenstorting van het Galactische Rijk."

Mike Ehrmantraut in seizoen 3 te zien
Ook werd onthuld dat acteur Mike Ehrmantraut (Breaking Bad, Better Call Saul) een rol heeft in seizoen drie. Welke rol hij speelt is nog niet bekend. De terugkeer van Bo-Katan Kryse van actrice Katee Sackoff is eveneens bevestigd.Het derde seizoen van The Mandalorian start in februari 2023.


Bron: Comicbook

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Bryce Dallas Howard, Boba Fett

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie