search
'Avatar: The Last Airbender' is echt anders dan je verwacht
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' is echt anders dan je verwacht

Avatar: The Last Airbender van Netflix doet het helemaal anders dan je denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Avatar: The Last Airbender wordt door velen gezien als een van de beste animatieseries ooit gemaakt. En niet zonder reden! Het verhaal van Aang en de bende die proberen de Vuurnatie tegen te houden houdt mensen al jaren bezig.

Avatar Studios werkt momenteel aan een hele nieuwe reeks animatieseries. Maar buiten dat is ook Netflix druk bezig met de live-action verfilming van de serie. Een van de grote castleden heeft een nieuw detail onthuld!

Avatar: The Last Airbender
Het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender introduceerde een boel van de grote spelers. Ook werd het stadium gezet voor wat er komen gaat, namelijk een heel duidelijk conflict dat gevuld is met lichthartigheid en leuke momenten.

Ook duidelijk: Avatar: The Last Airbender was met name gericht op de jonge kijker en dus niet op een volwassen publiek. Maar volgens acteur Paul Sun-Hyung Lee, die de rol van Uncle Iroh zal spelen in Avatar: The Last Airbender, komt daar verandering in.

"Laten we eerlijk zijn. Het eerste seizoen van de animatieserie was met name gericht op kleine kinderen. Maar naarmate de boel verder ging, werden de thema's veel volwassener. Je had nog altijd de lollige ondertoon, maar de thema's hadden meer diepgang en er waren volwassenere verhaallijnen. Dat gevoel proberen ze naar het eerste seizoen te brengen."

Wanneer je Avatar: The Last Airbender op Netflix ziet is niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen