search
Hoofdpersonen op 'Avatar: The Last Airbender'-foto
Series / Foto's

Hoofdpersonen op 'Avatar: The Last Airbender'-foto

Avatar: The Last Airbender hint alvast naar de look en vriendschap van Aang en Katara.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De acteurs die de rollen van Aang en Katara spelen in de Netflix-verfilming van Avatar: The Last Airbender staan samen op een stel leuke foto's.

Avatar: The Last Airbender is een live-action remake van de oorspronkelijke animatieserie, gebaseerd op de gelijknamige animatieserie. Netflix kondigde de live-action verfilming al in 2018 aan en is sindsdien druk bezig met het maken hiervan.

Avatar: The Last Airbender-foto
Avatar: The Last Airbender volgt de titelheld: Aang. Hij probeert de vier elementen te leren beheersen en balans naar de gruwelijke wereld te brengen die overheerst wordt door de gewelddadige Vuurnatie.

Aang wordt gespeeld door de jonge Gordon Cormier. Naast hem zie je ook Kiawentiio Tarbell als Katara. De twee zijn samen te zien op een nieuwe foto die je op het Instagram-account ziet van Cormier.

De cast van Avatar: The Last Airbender heeft een zware taak voor zich liggen. Zij moeten namelijk de sceptische fans zien te overtuigen, die bang zijn dat Avatar: The Last Airbender niet brengt wat ze hopen, vooral niet na het vertrek van oorspronkelijk showrunners Brian Konietzko en Michael Dante DiMartino.

Foto's zoals onderstaande halen je hopelijk over!

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen