Jennifer Aniston zag het einde van 'Friends' wel zitten

Tijdens de eindfase van de serie moest de actrice zelfs in therapie, onthult zij.

Mitchell van Vuren, 01-06-2022 10:23

Het einde van de sitcom was niet enkel voor fans een moeilijke tijd, maar ook voor de cast. Na bijna twintig jaar doet Jennifer Aniston eindelijk een boekje open over de moeilijke tijd, die zij toen persoonlijk meemaakte.
Friends is één van de populairste sitcoms aller tijden geworden, die nog steeds met liefde herbekeken wordt. In 1994 begon de sitcom over de vriendengroep uit New York, die tot 2004 tien seizoenen zou opleveren.

De zes protagonisten uit de serie werden door de sitcom wereldbekend, en voor meerdere van hen betekenden het einde van de serie ook een nieuw begin voor hun loopbaan als acteur of actrice. Maar dat betekent niet dat het meteen allemaal rozengeur en maneschijn was.

Het einde van Friends voor Jennifer Aniston
Jennifer Aniston, de actrice van Rachel Green uit de serie, heeft ondertussen een mooie carrière in de filmwereld achter de rug. Ze speelde onder andere in Horrible Bosses, We're The Millers en Just Go With It. Meer recentelijk is zij ook te zien geweest in The Morning Show op Apple TV, die al aan een derde seizoen toe is.

In een recent interview met The Ellen Show vertelt zij na vele jaren wat het einde van de sitcom allemaal voor haar betekende. De finale van de show viel ongelukkig samen met haar scheiding.

Aniston: "Tijdens het einde van 'Friends' zat ik midden in een scheiding en moest ik in therapie. Oh, en ik deed een film die 'The Break-Up' heette. Ik leunde een beetje tegen het einde aan, denk ik. Ik was zo van, jongens, laten we een nieuw hoofdstuk beginnen. Laten we overal een einde aan maken en opnieuw starten. En dat viel geweldig goed uit."

Geen spijt van Anistons kant dus dat de sitcom op haar natuurlijke einde was gelopen.

Bron: Screenrant

Lees meer over: rachel green, jennifer aniston, friends

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader