search
De terugkeer van dit oude kwaad in 'Stranger Things' lijkt niet te stoppen

De terugkeer van dit oude kwaad in 'Stranger Things' lijkt niet te stoppen

Een glimp van dit kwaadaardige monster is in de trailer van 'Stranger Things' seizoen 4, deel 2, te zien.

Mitchell van Vuren
Het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things is uitgebracht, en fans kijken nu al reikhalzend uit naar de release van het tweede deel. Een recente trailer van het tweede deel hint naar slecht nieuws: 'The Mindflayer' zal mogelijk zijn retour gaan maken.

In het vierde seizoen keren we zes maanden na de gebeurtenissen uit seizoen 3 terug naar het stadje Hawkins. De bekende vriendengroep is verdeeld, en Hopper is nog steeds niet teruggekeerd op zijn oude post. Het verschijnen van het monster Vecna maakt het er allemaal ook niet beter op…

Afgelopen week kwam de eerste helft van het nieuwe seizoen online op Netflix. Aan het einde van de laatste aflevering werd direct een geheime trailer aangeboden. Die laat al een tipje van de sluier zien voor wat ons te wachten staat in de laatste twee afleveringen van het seizoen.

Zal 'The Mindflayer' terugkeren?
De trailer laat niet veel los over het monster, maar geeft de kijkers wel één duidelijk hint. In de trailer is namelijk te zien dat Hopper een tank ontdekt, waar een mysterieuze mist uit komt. De mist toont een sterke overeenkomst met de mist, die Will in zijn macht had tijdens seizoen 2. Dat is wel een erg duidelijke link met het monster 'The Mindflayer'...

Om te weten of het hier daadwerkelijk om 'The Mindflayer' gaat hoeven we niet lang te wachten. Het laatste onderdeel van het vierde seizoen zal op 1 juli online komen bij Netflix.

Aanbevolen artikelen