search
Poster van 'Obi-Wan Kenobi'-verrassing gedeeld door Star Wars
Series / Nieuws

Poster van 'Obi-Wan Kenobi'-verrassing gedeeld door Star Wars

Een personage dat we wellicht niet verwacht hadden in Obi-Wan Kenobi, heeft een eigen poster gekregen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe Obi-Wan Kenobi-poster is online opgedoken nadat we afgelopen week de eerste twee afleveringen van de serie te zien kregen. Prinses Leia, die tegen de verwachtingen in een vrij belangrijke rol lijkt te spelen, staat in beeld gebracht.

De trailers van Obi-Wan Kenobi geven het niet weg, maar het lijkt erop dat een tienjarige prinses Leia een grote rol speelt in het verhaal van de Star Wars-serie.

Leia in Obi-Wan Kenobi
Het plot van de eerste twee afleveringen van Obi-Wan Kenobi draait deels om Leia wanneer ze gekidnapped wordt door de Inquisitors. Voordat dit gebeurt, zien we een jonge Leia die moeite heeft met het vinden van haar plaats in de Organa-familie op Alderaan. Hoewel ze liever in bomen klimt en vies wordt, moet ze zich als een prinses gedragen. Het contrast met de opvoeding van haar broer Luke op Tatooine is groot.

In Obi-Wan Kenobi wordt de jonge Leia gespeeld door Vivien Lyra Blair. Over haar prestaties als actrice valt niets te zeggen, hoewel sommige fans zich zorgen maken over het feit dat Leia's verhaallijn met Obi-Wan voor continuïteitsproblemen kan zorgen. Valt uit Episode III: A New Hope namelijk wel op te maken dat de twee belangrijke personages op vroege leeftijd al dergelijke avonturen met elkaar beleefd hebben?

Er zijn natuurlijk nog maar twee afleveringen geweest van Obi-Wan Kenobi, met de derde vanavond (1 juni) op Disney Plus. Wellicht wordt het allemaal wel goed uitgelegd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen