search
Forse kritiek op nieuwe Arrowverse-serie 'Gotham Knights'
Series / Nieuws

Forse kritiek op nieuwe Arrowverse-serie 'Gotham Knights'

Niemand lijkt echt blij te worden van deze nieuwe versie van de DC helden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW kwam met de eerste trailer voor de nieuwe serie Gotham Knights. Maar die krijgt veel kritiek. Nog voordat de serie te zien is, zijn fans nu al niet tevreden lijkt het!

Gotham Knights moet je vooral niet verwarren met de aankomende videogame. Maar goed. De serie past binnen de bredere lijn van DC-series rond Batman-mythologie. Gotham Knights overleefde de recente keuze van The CW om heel wat DC-series te cancellen, waaronder Legends of Tomorrow, maar ook Batwoman en Naomi.

Gotham Knights-kritiek
Gotham Knights lijkt voorlopig nog even te overleven. De serie speelt zich af na de dood van Batman.

We volgen de adoptiezoon van Bruce Wayne, Turner Hayes genaamd, en een rits andere tieners, waaronder Duela, Carrie Kelley en Stephanie Brown. De serie vertelt het verhaal van hoe de tieners de schuld kregen van de dood van Bruce Wayne en hun onschuld proberen te bewijzen.

De serie Gotham Knights diende als hoop, maar fans zijn helemaal niet blij met hoe het eruit ziet.

Velen wijzen erop dat de keuze om Gotham Knights te centreren rond een nieuw personage een teleurstellende en ook wel bizarre is. hij is "allerminst originele zoon voor Batman" en men vraagt zich af waarom "een rijke, verwende en witte tienerjongen de focus van de serie moet zijn".

Kortom: Gotham Knights staat alvast 1-0 achter.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen