search
HBO Max voegde 13 series nieuw toe deze week
Series / Featured

HBO Max voegde 13 series nieuw toe deze week

HBO Max maakt er eigenlijk weer een behoorlijk prima week van gezien dit nieuwe aanbod.

HBO Max voegde 13 nieuwe series toe deze week. Het gaat om vier series waarvan complete seizoen(en) te zien zijn en om verder nog eens negen titels met nieuwe afleveringen.

Costa! (seizoen 1-4): De serie Costa! is het verhaal van een wilde week aan de Spaanse kust. Romance op het strand, een wedstrijd op de dansvloer, zout water, zoete zoenen en meer!

On My Way with Irina Rimes (seizoen 1): On My Way with Irina Rimes is een nieuwe titel op HBO Max, die op 18 maart van start ging in de Verenigde Staten. De serie duikt dieper in het leven van de zangeres Irina Rimes.

Backstage (seizoen 2): Backstage is een tienerserie die draait om een hele reeks middelbare scholieren. Zij gaan naar een fine arts school, waar ze dealen met het drama dat hoort bij harde leraren, competitieve vrienden en hun eigen zelfwaarde.

Weeds (seizoen 3-8): Een moeder uit de suburbs besluit te gaan dealen in wiet, om haar dure levensstijl in stand te houden. Haar man is namelijk net overleden en ze komt er al snel achter hoe verslaafd haar buurt wel niet is!

NIEUWE AFLEVERINGEN
Barry (S03E06)
The Baby (S01E06)
The Time Traveler's Wife (S01E03)
We Own This City (S01E06)
Gentleman Jack (S02E06)
Pause with Sam Jay (S02E02)
Legacies (S04E18)
Hack (S02E07 en S02E08)
The Staircase (S01E07)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen