Eindelijk nieuws over 'Green Lantern'-serie van HBO Max

Eindelijk weer nieuws over 'Green Lantern'-serie

Het kan even duren, maar de ambitieuze DC-serie lijkt er nog steeds te komen.

Zilko Tarici, 4 juni 2022 om 09:30

Het live-action DC-universum lijkt letterlijk met de dag te groeien, zeker na de fusie tussen Warner Bros. en Discovery. Een van de projecten waar misschien nog wel het meest naar wordt uitgekeken is de eerder aangekondigde Green Lantern-serie voor HBO Max. Daar hoorden we de laatste tijd maar bitter weinig over, maar nu hebben we eindelijk een mini-update.
We wisten al dat Finn Wittrock is gecast als Guy Gardner en Jeremy Irvine als Alan Scott, maar afgezien daarvan is het erg stil rondom de serie. Irvine deed nu een boekje open over de 'moeilijke' en 'ambitieuze' reis die de makers voor zich hebben om de serie te realiseren.

Aldus Irvine:

"Ik heb er heel veel zin in. Het is een project waar al lange tijd over wordt gesproken. Zover ik weet is er nog geen startdatum, maar zodra ze bellen trek ik mijn groene kostuum aan. Het is momenteel lastig om een projefct van de grond te krijgen, zeker als je weet hoe grootschalig deze serie wordt. Ik hoop dat ze het echt voor elkaar kregen. Maar deze dingen nemen veel tijd in beslag; er zijn een hoop zaken die op hun plek moeten vallen."

Green Lantern moet zich afspelen in verschillende tijdperiodes. Tobias Menzies (The Crown) zou naar verluidt Sinestro moeten spelen. Ook zouden personages als Jessica Cruz, Simon Baz, Kilowog en Bree Jarta hun opwachting in de serie moeten maken. De serie wordt geproduceerd door Seth Grahame-Smith en Marc Guggenheim.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Green Lantern, HBO Max, Finn Witrock, Jeremy Irvine, DC, Tobias Menzies, Ryan Reynolds

Populair nieuws