search
Duelleren Din Djarin en Bo-Katan in 'The Mandalorian' seizoen 3?
Series / Nieuws

Duelleren Din Djarin en Bo-Katan in 'The Mandalorian' seizoen 3?

Een confrontatie tussen Din Djarin en Bo-Katan zit er mogelijk aan te komen in The Mandalorian seizoen 3.

Tijdens Star Wars Celebration heeft The Mandalorian-schrijver Jon Favreau het gehad over de verschijning van Bo-Katan in de serie, en wat haar rol in het komende seizoen kan zijn.

Aan het einde van seizoen 2 van The Mandalorian is het hoofdpersoon, Din Djarin, in bezit van de Darksaber. Dit felbegeerde wapen is precies waar Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) achteraan zit. Gaat dit voor problemen zorgen?

Bo-Katan vs. Din Djarin
Jon Favreau is hier vanzelfsprekend vaag over, aangezien hij het verhaal niet wil verklappen. Hij schetst twee scenario's: dat de twee Mandalorians dichterbij elkaar komen, of juist afstand van elkaar nemen.

"Twee verschillende soorten Mandalorians die erg anders zijn van elkaar maar bestaan in dezelfde wereld. Dus, in het volgende seizoen gaan we echt ontdekken wat dat betekent en hoe deze personages met elkaar om kunnen gaan, of misschien juist vijandig tegen elkaar worden."

Het valt dus nog te bezien of het feit dat Din Djarin de Darksaber in bezit heeft, Bo-Katan zal bevallen. Gaan ze samenwerken in seizoen 3, of worden ze elkaars vijanden wat uiteindelijk zal eindigen met een duel om het legendarische wapen?

We gaan het zien in het voorjaar van 2023, wanneer The Mandalorian seizoen 3 verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen