Recensies 'The Boys' seizoen 3: kijken of skippen?

Recensies 'The Boys' seizoen 3: kijken of skippen?

The Boys scoort nog beter dan je zou verwachten met het nieuwe en derde seizoen.

Jim Pedd, 3 juni 2022 06:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Boys is vandaag weer van start op Prime Video! Het derde seizoen lanceerde met drie nieuwe afleveringen en de komende vijf weken debuteert elke week een nieuwe.
Mooi is dat we vandaag ook meteen de eerste recensies van The Boys binnen hebben. En die schetsen een beeld van een serie die niet gewoon zijn draai gevonden heeft, maar het simpelweg bijzonder goed doet!

The Boys-recensies
We zetten enkele recensies van The Boys op een rij:

ComicBookMovie: "Met het derde seizoen geeft The Boys alle andere streamingcontent die er maar is de middelvinger en stelt het zichzelf als een van de beste series op televisie. Comics en de rest!"

The Film Yap: "Laat de kalme status quo die het nieuwe seizoen van deze gonzo anti-superheldenserie van Amazon als begin bevat je niet voor de gek houden. He tis een duizelingwekkend spektakel van gore momenten en grove humor."

Mama's Geeky: "The Boys seizoen 3 is groter, bloediger en politieker dan ooit tevoren. Het is compleet gestoord en zit vol met gruwelijke momenten, schokkende twists en pure gestoordheid."

ComicBookMovie: "The Boys blijft de meest gestoorde en heerlijke serie op televisie, zelfs als het te vol wil zijn. Seizoen 3 is een must-see en een geweldig platform voor Jensen Ackles om de show te stelen als Soldier Boy."
Lees meer over: The Boys, prime video, amazon, recensies

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws