Deze 3 nieuwe series op HBO Max, Netflix en Prime Video wil je niet missen

3 nieuwe series op HBO Max, Netflix en Prime Video

Elke maandag zetten we drie toffe tips voor je op een rij die je niet wil missen.

Jim Pedd, 30 mei 2022 06:39

Elke maandag blikken we vooruit op de nieuwe week in streaming. Net als elke week hebben we weer gekeken naar de grootste streamingdiensten van dit moment: Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max.

Deze week hebben we drie tips van HBO Max, Netflix en Prime Video voor je. Laten we er meteen in duiken!

VANAF 31 MEI OP HBO MAX
The Tower: Een ervaren agent en een tienermeisje vallen ter dood vanaf een flatgebouw in zuidoost-Londen. Een vijf jaar oud jongetje en de kersverse politie-officier Lizzie Griffiths blijven achter op het dak van het gebouw, maar worden vervolgens vermist. Detective Sergeant Sarah Collins wordt ingeroepen om de zaak te onderzoeken, in de hoop Lizzie te vinden voordat haar iets overkomt, en om de naargeestige waarheid achter deze flatgebouwdoden te ontdekken.

VANAF 2 JUNI OP NETFLIX
Borgen - Power & Glory: De carrière van minister van buitenlandse zaken Birgitte Nyborg staat op het spel wanneer een conflict over olie in Groenland een internationale crisis dreigt te worden.

VANAF 3 JUNI OP PRIME VIDEO
The Boys (seizoen 3): The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought - het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.
Lees meer over: HBO Max, netflix, prime video, tips

Populair nieuws