search
'The Boys' gaat deze grens niet over
Series / Nieuws

'The Boys' gaat deze grens niet over

Actrice Erin Moriarty zegt dat dit deel van de serie The Boys te ver gaat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys lijkt zo'n serie te zijn waarin echt alles mogelijk is. Maar volgens actrice Erin Moriarty zijn er dingen die zelfs haar personage Annie January te ver vindt gaan.

Tijdens een interview met de site CBR sprak Moriarty over haar personage in The Boys. Volgens de actrice is er een grens die haar personage zal weigeren over te steken.

The Boys
"De grens die Annie niet over gaat steken, is dat ze geen slachtoffers wil zien. Bij welke missie ze ook maar onderneemt," begon Moriarty.

"De enige persoon die ze in het geding brengt, zal zijzelf zijn. En ik denk dat Hughie, die werkt voor het groter geheel, denkt dat het met goede bedoelingen soms nodig is om slachtoffers te maken. Annie gaat dat niet toestaan. Dat is echt een grens waar ze niet overheen wil."

Annie's relatie met Hughie zal centraal staan in dit seizoen. "We zullen zien dat ze echt verzot zijn op elkaar. Ze hebben een uitgesproken band, door de dingen die ze samen meegemaakt hebben. En zelfs al weten ze het niet, ze zijn het morele kompas van deze serie."

The Boys seizoen 3 is nu begonnen op Prime Video. Aflevering 1-3 debuteerden gisteren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen