Marvel-serie 'I Am Groot' deze zomer op Disney+

Marvel-serie 'I Am Groot' deze zomer op Disney+

Vin Diesel speelt naar verwachting opnieuw zijn meest complexe rol ooit...

Zilko Tarici, 7 juni 2022 om 11:06

Dit jaar kunnen we niet alleen nog maar uitkijken naar live-action Marvel-series als Ms. Marvel en She-Hulk, maar worden we ook getrakteerd op het animatiefront!
Disney+ heeft namelijk deze week aangekondigd dat de door Marvel Studios geproduceerde animatieserie I Am Groot vanaf 10 augustus te streamen zal zijn.

I... Am... Groot!
Het project betreft een reeks korte tekenfilmpjes gebaseerd op de Guardians of the Galaxy-franchise. Centraal staan de gloriedagen van Baby Groot en diens avonturen in de uithoeken van het heelal.

I Am Groot werd bedacht door Ryan Little, die dienst doet als hoofdscenarist. Kirsten Lepore regisseert de filmpjes. Het is nog onduidelijk of Vin Diesel terugkeert om de stem van de kleine boom te verzorgen, maar laten we eerlijk zijn: maakt dat écht iets uit?

Daar blijft het trouwens niet bij op Guardians-vlak. Eind dit jaar krijgen we een kerst-special over de intergalactische superhelden en volgend jaar verschijnt Guardians of the Galaxy Vol. 3! Beide projecten werden geregisseerd door James Gunn.


Bron: Dark Horizons

Lees meer over: I Am Groot, Guardians of the Galaxy, James Gunn, Vin Diesel, Groot

Populair nieuws