search
'Resident Evil'-van Netflix wordt gruwelijk: bekijk de trailer!
Series / Trailer

'Resident Evil'-van Netflix wordt gruwelijk: bekijk de trailer!

We zien een verhaal dat is opgesplitst in twee momenten na de wereldwijde apocalyps.

Netflix heeft de volledige trailer online gezet voor zijn live-action zombie-dramaserie Resident Evil, uiteraard een nieuwe verfilming van de de populaire videogame- en filmfranchise.

Het verhaal speelt zich zowel af in 2022 als 2036 - een periode van veertien jaar nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte. Jade Wesker (Ella Balinska/Tamara Smart) vecht om te overleven in een wereld die wordt overspoeld door bloeddorstige geïnfecteerde en krankzinnige wezens.

In dit absolute bloedbad wordt ze achtervolgd door haar verleden in New Raccoon City. Dit komt door de huiveringwekkende connecties van haar vader (Lance Reddick) met de Umbrella Corporation, maar vooral ook door wat er met haar zus Billie (Adeline Rudolph/Siena Agudong) is gebeurd.

Andrew Dabb (Supernatural) fungeert als showrunner in de serie, die los staat van de speelfilm Resident Evil: Welcome to Raccoon City van vorig jaar.

Brute trailer voor Resident Evil van Netflix
Resident Evil debuteert op 14 juli wereldwijd op Netflix. Hieronder de complete trailer die volgt op een aantal eerdere teasers.




Aanbevolen artikelen