search
Keert de populaire ziekenhuis-serie 'Scrubs' terug?
Series / Nieuws

Keert de populaire ziekenhuis-serie 'Scrubs' terug?

De oorspronkelijke reeks van de serie met Zach Braff liep tussen 2001 en 2010.

Het teams achter de ooit zo populaire comedy-serie Scrubs lijkt terug te willen keren voor meer afleveringen... als hun schema's dat toelaten!

Tijdens een reünie-panel dat werd georganiseerd door Vairty kwamen castleden en bedenker Bill Lawrence (die nu furore maakt met Ted Lasso) samen om de praten over de medische comedy-dramaserie die tussen 2001 en 2010 werd uitgezonden.

Zou het dan?
Iedereen in de groep werd gevraagd of ze zouden meewerken aan een herleving van de serie, waarop ze allen positief reageerden. Acteur Donald Faison zei er het volgende over:

"Volgens mij willen we allemaal wel. We willen allemaal weer samenwerken. Maar het is heel lastig om iedereen bij elkaar te brengen. Het kan geen volledig seizoen worden, misschien een film of zo waar je een paar maanden aan besteedt. Iedereen is razend druk en vooral deze gast (Lawrence) gaat nooit meer tijd hebben."

Acteur Zach Braff voegde daar aan toe dat ze nooit nieuwe afleveringen zouden maken zonder de betrokkenheid van Lawrence. Daar reageerde Lawrence als volgt op:

"We gaan het doen omdat we het geluk hebben dat mensen het iets boeit. Uiteindelijk vinden we het te gek om samen tijd door te brengen. En als je een excuus hebt om opnieuw met mensen te werken met wie je graag tijd doorbrengt, dan moet je het doen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen