search
Op 'Ghostbuster Day' is een nieuwe serie van de Busters bekendgemaakt!
Series / Nieuws

Op 'Ghostbuster Day' is een nieuwe serie van de Busters bekendgemaakt!

'If there's something strange in the neighbourhood, who you gonna call? Ghostbusters!'

Netflix is druk bezig met nieuwe series, en daar kan een geanimeerde serie over 's werelds beroemdste geestenjagers niet bij missen! Jason Reitman and Gil Kenen, de producenten van Ghostbuster: Afterlife, zijn betrokken als producenten bij het project.

De afgelopen jaren zou je kunnen zeggen dat er een heropleving van de geestenjagers gaande is. De originele Ghostbusters komt uit 1984, en kreeg na groot succes al snel een sequel in 1989.

In 2016 kreeg de film een reboot met een volledig vrouwelijke cast, en werd snel daarop gevolgd door de film Ghostbuster: Afterlife. Het universum van Ghostbusters is dus weer terug van weggeweest en gaat verrijkt worden met een nieuwe animatieserie.

De aankomende animatieserie
De Netflix-serie zal niet de eerste animatieserie zijn van Ghostbusters. De eerste animatieserie van de geestenjagers heette The Real Ghostbusters en kwam uit in 1986. Met meer dan 140 afleveringen duurde deze serie tot 1991, waarna in 1997 de animatieserie Extreme Ghostbusters volgde met slechts 40 afleveringen.

Over de nieuwe serie is nog niet veel bekend, aangezien zij pas net is aangekondigd tijdens de internationale 'Ghostbuster Day' op 8 juni (ja, je leest het goed). Er is nog geen schrijver bekendgemaakt voor het project, maar hopelijk zullen we de komende tijd er meer over gaan horen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen