search
Kid Cudi, Timothée Chalamet en Jessica Williams samen in één Netflixserie?!
Series / Nieuws

Kid Cudi, Timothée Chalamet en Jessica Williams samen in één Netflixserie?!

'Entergalactic' zal een geanimeerde serie worden, gebaseerd op een album van Kid Cudi en met een bekende cast.

De zojuist aangekondigde serie Entergalactic van Netflix heeft net laten weten wie er allemaal in animatieserie gaat verschijnen, en de lijst is behoorlijk! Onder andere zullen artiesten 070 Shake en Ty Dolla $ign langskomen, net als de enige echte Jaden Smith. Dit belooft een animatieserie te worden, zoals we lang niet hebben meegemaakt.

Het langskomen van meerdere muziekartiesten is niet vreemd, aangezien de animatieserie (voor volwassenen) gebaseerd zal zijn op een nieuw album van Kid Cudi. De serie zal deels ook autobiografisch zijn en inspiratie putten uit het leven van de rapper. Scott Mescudi, zoals de artiest echt heet, ken je misschien nog wel van zijn hits Day 'N' Nite en Pursuit of Happiness.

In de animatieserie zullen de personages te vinden zijn in de straten van New York. Jabari (Mescudi) zoekt het geluk als opkomende muzikant, terwijl hij ondertussen ook een weg probeert te vinden in zijn liefdesleven. Zijn buurvrouw zal de lieftallige fotografe en modefanaat Meadow (Williams) zijn, waarmee hij al snel in een relatie terecht zal komen. Chalamet zal te zien zijn als de nerdy beste vriend van Jabari.

Wie gaan we allemaal te horen krijgen als stemacteurs?
De cast is net bekend gemaakt, en de lijst is aanzienlijk. Bereid je voor: Jessica Williams (Love Life), Timothée Chalamet (Dune), Ty Dolla $ign, Laura Harrier (Hollywood), Vanessa Hudgens (Tick, Tick…Boom!), Christopher Abbott (Kraven the Hunter), 070 Shake, Teyana Taylor (Coming 2 America), Jaden Smith (After Earth), Keith David (From Scratch), Arturo Castro (Yes Day) en Macaulay Culkin (American Horror Story).

Netflix heeft nog niets officieel te kennen gegeven, maar volgens de geruchten zal deze bizarre muziekserie in de herfst van 2022 te zien zijn.

Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen