'Superman & Lois' seizoen 2 halen deze Arrowverse-veteraan terug!

Arrowverse-personage in 'Superman & Lois'

Het stoere personage kennen we al vanaf seizoen 1 van 'Arrow' en komt nu buurten bij de nieuwe serie ‘Superman & Lois’

Mitchell van Vuren, 10 juni 2022 om 07:13

Dit gewinterde personage uit The Arrowverse zal zijn gezicht laten zien tijdens de seizoensfinale van Superman & Lois seizoen 2: John Diggle! Zijn aanwezigheid zal ook een directe impact hebben op wat er in seizoen 3 te gebeuren staat.
John Diggle, gespeeld door David Ramsey, stond als sinds seizoen 1 van Arrow aan de zijde van de gelijknamige held. Daar bleef hij staan tot het bittere einde van de serie in 2020 na een mooi aantal van acht seizoenen. Verder is hij ook nog te zien geweest in afleveringen van andere Arrowverse-series, zoals The Flash, DC's Legends of Tomorrow, Supergirl en Batwoman.In seizoen 1 van Superman & Lois is Diggle ook nog langsgekomen, maar ditmaal zal zijn aanwezigheid een veel grotere invloed gaan hebben op het verloop van de algehele serie.

Wat heeft zijn verschijning te betekenen?
De showrunner van Superman & Lois, genaamd Todd Helbing, liet in een gesprek met TV Guide weten dat Diggle inderdaad weer te zien zal zijn in seizoen 2. Zijn verschijnen gaat volgens hem een directe invloed hebben op het verloop van seizoen 3 én van de algemene plek van de show over Superman en Lois in de grotere Arrowverse.

Elke dinsdag verschijnen nieuwe afleveringen van Superman & Lois op de Amerikaanse zender The CW.

Bron: CBR

Lees meer over: arrowverse, superman and lois, john diggle, the cw

Populair nieuws