Horde aan kijkers woest om mannelijk naakt in 'The Boys'

Kijkers woest om mannelijk naakt in 'The Boys'

Een schare aan haters is naar Rotten Tomatoes getrokken, bewapend met woedende reviews.

Mitchell van Vuren, 10 juni 2022 06:00

Dat veel kijkers prima overweg kunnen met vrouwelijk naakt, maar niet met de mannelijke variant blijkt maar weer eens bij The Boys seizoen 3. Na de grote onthulling hebben meerdere verontwaardigde kijkers hun afkeer erover geuit met een berg aan reviews op Rotten Tomatoes.
Het is binnen de verwachtingen dat meerdere kijkers het oneens zouden zijn met de keuze om mannelijk naakt te tonen, maar ook andere soorten reviews stromen binnen met kritiek op de anti-superheldenserie.

Zo zijn er reviewers, die klagen dat de serie slechts wekelijks afleveringen online zet in plaats van in één keer. Maar ook keert de kritiek terug dat de serie “te politiek” is geworden; iets wat al klinkt sinds 2019. Hier kan je een voorproefje vinden van alle reviews die de serie heeft gekregen.

Is het nieuwe seizoen dan zo slecht?
Betekent dit het einde van de serie? Verre van. In totaal heeft de serie een score van 96%. Dat mensen het oneens zijn met de serie past volledig bij het gewaagde en satirische karakter van het laatste seizoen, dat niet bang is om mensen tegen hun schenen te trappen.

Komende vrijdag komt aflevering 4 van seizoen 3 online op Amazon Prime Video.

Bron: Comic Book

Lees meer over: the boys, reviews, amazon prime video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws