search
Vecna vs. Eleven; Netflix dropt nieuwste trailer 'Stranger Things' seizoen 4 deel 2

Vecna vs. Eleven; Netflix dropt nieuwste trailer 'Stranger Things' seizoen 4 deel 2

Een episch eindgevecht nadert... Bekijk de eerste beelden ervan in de laatste trailer!

Mitchell van Vuren
Het einde van seizoen 4 van Stranger Things belooft de meest epische finale van de hele serie te worden, en Netflix weet als geen ander om de spanning goed op te bouwen. Zojuist hebben ze een nieuwe trailer uitgebracht, waarbij we al een glimp mogen zien van wat ons te wachten staat!

Met dit seizoen verbreekt Stranger Things records op Netflix, en is nog steeds bezig op te schalen qua kijkers. Voor de titel van 'Best Bekeken Engelstalige Serie' zit dit seizoen in de race met Bridgerton. Die had 625 miljoen kijkuren voor seizoen 1 en 656 miljoen kijkuren voor seizoen 2. Maar Stranger Things zit deze serie nu al op de hielen met 621.80 miljoen kijkuren voor de eerste helft van seizoen 4.

Met de tweede helft van seizoen 4 zullen er hoogstwaarschijnlijk ook nog veel kijkers worden getrokken. De laatste afleveringen beloven veel goeds, en zullen samen langer duren dan vier uur.

De laatste trailer
In de trailer worden de eerste beelden al gedeeld van een episch gevecht tussen Vecna en Eleven. Ook wordt er gehint dat Hopper iets erg groots te wachten staat in Rusland…

Op 1 juli zal de tweede helft van seizoen 4 online komen bij Netflix. Bekijk de laatste trailer hieronder om vast op te warmen!

Aanbevolen artikelen