13 nieuwe series op Netflix: dit zijn ze

13 nieuwe series op Netflix: dit zijn ze

Netflix voegde echt een hele grote rits nieuwe en toffe series toe aan zijn aanbod.

Jim Pedd, 10 juni 2022 om 15:28

Vandaag zetten we de series op een rij die Netflix allemaal nieuw heeft toegevoegd aan zijn aanbod. We duiken erin!
The Flash (S08E17): Terwijl Barry en Chester onderzoek doen naar een mogelijke nieuwe speedster in Central City, duikt Allegra in een explosief verhaal dat een vriendin in gevaar brengt.

Barbie It Takes Two: Volg hartsvriendinnen Malibu en Brooklyn van het strand tot de stad, terwijl ze plezier maken, in de schijnwerpers leven en hun muzikale dromen najagen in NY!

That's My Time with David Letterman (1 seizoen): David Letterman nodigt een paar van de populairste nieuwe stand-upsterren uit voor een optreden en een praatje.

Action Pack (1 seizoen): De heldhaftige kinderen van de Action Academy nemen het met hun hart, hun slimheid en hun superkrachten op tegen de slechteriken, en halen bij hen het beste naar boven.

Keep Sweet: Pray and Obey (1 seizoen): Deze docuserie onderzoekt de opkomst van Warren Jeffs in de Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en zijn schokkende strafzaak.

Stand Out (1 seizoen): Billy Eichner presenteert een historische nacht lachen en queer plezier waarbij LGBTQ+-comedylegendes en pittige, rijzende sterren het podium delen.

My Liberation Notes: Drie broers en zussen zijn de dagelijkse monotonie van hun nietszeggende volwassen levens moe en gaan op zoek naar meer voldoening en vrijheid.

Baby Fever: Als een dronken vruchtbaarheidsarts zichzelf insemineert met het sperma van haar ex, probeert ze haar zwangerschap uit te leggen en haar verloren liefde terug te winnen.

Rhythm + Flow France: Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.

Sergio & Gasten: Miniserie: Topchef Sergio Herman nodigt bekende gasten uit Nederland en België uit om samen met hem op culinaire avonturen te gaan.

First Kill: Verliefd worden is lastig voor de tieners Juliette en Calliope: de een is vampier, de ander vampierjager – en beiden zijn klaar om hun eerste slachtoffer te maken.

Peaky Blinders (seizoen 6): Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

Intimacy: De carrière van een opkomende politica wordt bedreigd wanneer een heimelijk opgenomen seksvideo uitlekt.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws