Joel en Ellie uit de 'Last of Us'-games óók in de serie

Troy Baker en Ashley Johnson maken hun opwachting in de langverwachte gameverfilming.

Zilko Tarici, 10-06-2022 16:06

De opnames van HBO-serie/gameverfilming The Last of Us zijn al vergevorderd, maar toch worden er nog steeds acteurs aan de cast toegevoegd. Vandaag zijn er echter twee bijzondere nieuwe toevoegingen.
Troy Baker en Ashley Johnson, die in zowel The Last of Us als The Last of Us 2 de stemmen verzorgden van Joel en Ellie, zullen nu échte rollen krijgen in de live-action versie. Natuurlijk niet als Joel en Ellie (die worden nu gespeeld door Pedro Pascal en Bella Ramsey), maar als nog onbekende personages.

Van bioscoop naar tv
The Last of Us zou eerst een film worden van Sam Raimi, maar die poging ging uiteindelijk niet door. HBO wist uiteindelijk de rechten binnen te slepen en besloot om er een grootschalige serie van te maken. De scenario's werden geschreven door Neil Druckmann, regisseur en scenarist van de games.

Naast de eerder genoemde acteurs zien we in The Last of Us ook Gabriel Luna (als Joels broertje Tommy), Nick Offerman, Graham Greene, Elaine Miles, Rutina Wesley en Anna Torv. Nico Parker, Murray Bartlett en Storm Reid hebben gastrollen.

The Last of Us wordt ergens in 2023 verwacht op HBO Max.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ashley Johnson, Troy Baker, Pedro Pascal, Bella Ramsey, The Last of Us

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix