search
Disney+ voegt enorm veel series nieuw toe in juni
Series / Featured

Disney+ voegt enorm veel series nieuw toe in juni

Juni maakt dat het aanbod van Disney+ enorm gaat groeien met veel nieuwe series. Dit zijn ze.

Disney+ kwam vandaag dan eindelijk met een preview op de rest van de maand juni. We weten nu welk aanbod allemaal nog toegevoegd wordt.

VANAF 10 JUNI
Family Reboot (seizoen 1): Family Reboot gaat over gezinnen die het zo druk hebben met hun eigen leven dat ze het contact met elkaar zijn kwijtgeraakt. In elke aflevering laat een gezin hun drukke agenda's, telefoons en afleidingen thuis voor een reis van een week onder leiding van een gids van Family Reboot, gericht op het herstellen van het contact en de familiebanden.

VANAF 15 JUNI
Soprano: Sing or Die (seizoen 1): Deze vierdelige documentairereeks is een Franse Disney+ Original productie. Het geeft voor de allereerste keer inzicht in het leven en de carrière van de van de meest populaire Franse zanger van zijn generatie.

American Crime Story (seizoen 1-3): American Crime Story vertelt de verhalen van wereldberoemde misdaadzaken die veel stof deden opwaaien. De zaak van O.J. Simpson wordt gezien vanuit het perspectief van de advocaten die onderhandelen achter de schermen en manoeuvreren tussen beide zijden van de rechtbank. Een combinatie van vertrouwen vanuit de vervolgers, sluwheid vanuit de verdediging en de geschiedenis met de Afro-Amerikaanse gemeenschap van de LAPD geeft de jury wat ze nodig had: redelijke twijfel. De moord op modegigant Gianni Versace werd tevens breeduit in de pers besproken en liet meer dan genoeg vragen achter voor alle betrokkenen.

Dictators Rulebook (seizoen 1): Een onderzoek naar de methoden die dictators van de 20e eeuw gebruikten om de macht te grijpen en te behouden. Elke aflevering richt zich op de tactieken van een andere tiran.

T.O.T.S. (seizoen 1): Pip the Penguin en Freddy the Flamingo zijn Junior chauffeurs bij T.O.T.S., de Tiny Ones Transport Service, waar ze de taak hebben om alle schattige babydieren naar hun ouders te brengen.

Ahoy Pirates (seizoen 1): Drie piraten op een piratenschip verkennen nieuwe landen en lossen puzzels en raadsels op om de schatkist te vinden. De schatkist is altijd gevuld met leuke voorwerpen voor een feestje.

Charlie & the Shapes (seizoen 1): Een kans voor iedereen om alles over vormen te leren met Chopper Charlie.

Dino & the Egg Hunt (seizoen 1): Teruggaan in de tijd naar de dagen van de dinosaurussen waar twee dinosauruseieren verdwijnen uit de kleuterschool voor babydinosaurussen. De helden volgen het eierspoor op een missie om de eieren terug te vinden en ze veilig terug te brengen naar de kleuterschool.

The Egg Band (seizoen 1): Ontdek en groei met de Egg Band terwijl ze meezingen met de meest populaire kinderliedjes, zoals 'De wielen van de bus' en nog veel meer! Feest, dans en ga los op leuke, vrolijke versies van klassieke kinderliedjes met de coolste band van de stad.

Giggle Wiggle (seizoen 1): Bewegen en dansen en kinderen aanmoedigen om plezier te hebben door de choreografie die ze op het scherm zien na te bootsen. Een reeks dieren helpt kinderen in beweging te blijven op het geluid van aanstekelijke liedjes en rijmpjes.

Little Lola Visits the City (seizoen 1): We volgen Lola voor leuke avonturen in de stad terwijl ze skateboards enbrandweerwagens ontdekt, leert hoe ze de straat moet oversteken, een taxi moet nemen en nog veel meer. Maak kennis met stadsomgevingen en activiteiten op een veilige en plezierige manier met Lola en haar vrienden.

Little Lola Visits the Farm (seizoen 1): Lola heeft een leuke en te gekke tijd op de boerderij als ze de dieren ontmoet en meer te weten komt over het leven daar. De vrolijke dieren zijn altijd blij om plezier te maken en helpen Lola fruit, groenten, voertuigen, voedsel en meer te ontdekken.

Mona & Sketch (seizoen 1): Maak kennis met Mona, een nieuwsgierig en avontuurlijk meisje met een heel speciale vriend genaamd Sketch. Sketch kan niet praten, maar hij weet wel hoe hij moet tekenen. Elke aflevering is een nieuw avontuur, waarbij Mona haar fantasie gebruikt om te bedenken wat ze wil. Sketch plaagt graag de avontuurlijke Mona, maar vervult uiteindelijk haar wensen…

The Post Train (seizoen 1): Sluit je aan bij Fast Frank terwijl hij pakketten bezorgt aan zijn dierenvrienden over de hele wereld. Met vallen en opstaan slaagt Frank er eindelijk in zijn vrienden in hun natuurlijke habitat te vinden.

Rocco (seizoen 1): Rocco Schiavone is een corrupte en cynische agent zonder een moreel compas, maar met een talent voor het oplossen van gecompliceerde zaken. Hij wordt naar Valle d'Aosta gestuurd wanneer de misdaadcijfers stijgen.

Songs & Rhymes (seizoen 1)

What a Wonderful Day (seizoen 1): Zing mee met klassiekers 'I'm a little teapot', 'Baa Baa Black sheep' en 'Itsy Bitsy Spider'.
Het is een mooie gloednieuwe dag! Dus het is tijd om wakker te worden en te spelen.

The Tiny Bunch (seizoen 1): De babyvlinder en zijn dierenvrienden herinneren zich samen grappige tijden. Samen kunnen ze alle problemen overwinnen, omdat ze weten dat hun vriendschap het allerbelangrijkste is.

Toto's Kindergarten (seizoen 1): Toto en zijn beste vriend Robbie zijn speelgoed dat in een kleuterschool tot leven komt als alle kinderen weg zijn. De plek verandert in een denkbeeldige wereld waar de twee vrienden ontdekken wat de kinderen gedurende de dag hebben geleerd.

Stitches (seizoen 1): Richard 'Stitches' Grindle is een clown die men kan inhuren voor kinderfeestjes. Hij maakt echter opmerkingen die voor de kinderen niet grappig zijn. Door een groepje gemene kinderen krijgt Richard op een feestje een vreselijk ongeluk, waarna hij overlijdt. Jaren later zijn de kinderen tieners. Ze organiseren een feestje, maar weten niet dat er ook een ongenode gast zal komen..

VANAF 22 JUNI
Big Hero 6: The Series (seizoen 3): Hiro en Baymax vormen samen met hun vrienden Wasabi, Honey Lemon, Go Go en Fred het legendarische superheldenteam Big Hero 6. Samen beschermen zij de stad tegen wetenschappelijk versterkte schurken.

October Road (seizoen 1 en 2): Op 18-jarige leeftijd besloot Nick Garrett zijn spullen in te pakken voor een zomerse roadtrip, die veranderde in 10 jaar afwezigheid. Sindsdien is hij een literaire beroemdheid geworden in New York. Nu, zonder inspiratie voor een nieuw boek, keert Nick terug naar zijn geboorteplaats om te ontdekken wat zijn gevoelens daar nu zijn.

Picket Fenches (seizoen 1-3): Deze dramaserie speelt zich af in Rome, Wisconsin, en draait om een klein stadje waar vreemde dingen gebeuren. Centraal staat de familie Brock, onder leiding van sheriff Jimmy Brock en zijn vrouw, Jill, de locale dokter.

Apocalypse: Hitler Takes on the West (seizoen 1): 1940. Negen maanden na het begin van de Tweede Wereldoorlog valt Hitler het Westen aan - België, Nederland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Een ongeziene uitbarsting van geweld. De nazi-apocalyps slaat toe in Sedan om zich zo te verspreiden langs de Somme richting het Kanaal, het laatste Britse bolwerk. De Britse troepen proberen te vluchten via de haven van Duinkerke. Zal Hitler die ontsnapping toelaten?

America Inside Out with Katie Couric (seizoen 1): In de zesdelige documentairereeks reist Couric Amerika door om met mensen te spreken die betrokken zijn geweest bij de meest gecompliceerde en ingrijpende vraagstukken die de Amerikaanse cultuur hebben bepaald.

Space Chickens in Space (seizoen 1): Chuck, Starley en Finley, drie kippen, worden geconfronteerd met talloze uitdagingen wanneer ze per ongeluk worden ingeschreven in een intergalactische militaire academie.

Have You Seen This Man (seizoen 1): Nadat een rechter Ruffo heeft veroordeeld tot een federale gevangenisstraf van 17 1⁄2 jaar, rijdt hij door naar John F. Kennedy Airport en verdwijnt van de radar. Deze serie volgt Amerikaanse marshals tijdens het zoeken naar aanwijzingen en het ontvangen van nieuwe tips die hen over de hele wereld leiden, van Californië naar Italië.

VANAF 24 JUNI
Lion Kingdom (seizoen 1): De host van deze serie onderzoekt de levens van drie leeuwenfamilies die leven in een oase genaamd de Glade aan de oevers van de Mwagusi-rivier in Tanzania.

VANAF 28 JUNI
Only Murders in the Building (seizoen 2): Volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

VANAF 29 JUNI
Atlanta (seizoen 3): Earnest 'Earn' Marks wordt gevolgd tijdens zijn dagelijkse leven in Atlanta, Georgia. Earn is gestopt aan de Princeton University, heeft geen geld en geen huis. Hij verblijft daarom afwisselend bij zijn ouders en zijn ex-vriendin Van, die ook de moeder is van zijn dochter Lottie. Zodra hij zich realiseert dat zijn neef Alfred "Paper Boi" Miles op de rand van het sterrendom staat, probeert hij opnieuw contact met hem te maken om zijn leven en dat van zijn dochter te verbeteren. De twee neven werken zich daarna al snel omhoog in de rapscene van Atlanta.

Baymax! (seizoen 1): Walt Disney Animation Studios' "Baymax!" keert terug naar de fantasiestad San Fransokyo, waar de lieflijk, opblaasbare, onnavolgbare Baymax (stem van Scott Adsit) op pad gaat om te doen waarvoor hij is geprogrammeerd: anderen helpen. De zesdelige serie introduceert buitengewone personages die Baymax' kenmerkende benadering van genezing nodig hebben op meer manieren dan ze eigenlijk denken. Gemaakt door Don Hall en geproduceerd door Roy Conli en Bradford Simonsen, de filmmakers achter de Oscar®- winnende speelfilm "Big Hero 6" uit 2014.

Superstar (seizoen 1): De kijker krijgt zeldzame beelden en intieme details over de buitenbeentjes die de Amerikaanse cultuur hebben gevormd. Kijk mee in het leven van deze iconen met vrienden en familie die de meteorische hoogtepunten en de verwoestende kosten van roem onthullen.

Marvel's Jessica Jones (seizoen 1-3): Jessica Jones is een superheld. Door een tragedie heeft zij al vroegtijdig dat leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar privéleven. Daarnaast is zij werkzaam als privé-detective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gaven wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen. Vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Marvel's The Defenders (seizoen 1): Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Een kwartet van singuliere helden met één gemeenschappelijk doel, het redden en veilig maken van New York City. Dit is het verhaal van vier alleen levende figuren, ieder opgezadeld met hun eigen persoonlijke problemen. Het viertal gaat een samenwerking aan, zodat er veel meer bereikt kan worden in de strijd tegen de toenemende criminaliteit.

Marvel's Daredevil (seizoen 1-3): Matt Murdock is een advocaat die op jonge leeftijd door een vreemd ongeluk wordt verblind. Gelukkig worden zijn andere zintuigen op wonderlijke wijze verbeterd, waardoor hij zich, met een beetje vechtsporttraining, ontpopt tot een misdaadbestrijder met superkrachten in New York's Hell's Kitchen.

Marvel's Luke Cage (seizoen 1-2): Wanneer een gesaboteerd experiment Luke Cage superkrachten en onbreekbare huid geeft, wordt hij een voortvluchtige die zich schuil houdt in Harlem. Daar probeert hij zijn leven weer op te bouwen. Geconfronteerd met zijn verleden gaat hij de strijd aan om criminelen te weren uit het centrum van zijn stad.

Marvel's Iron Fist (seizoen 1-2): In Marvel's Iron Fist keert miljardair Daniel Rand terug naar New York City, nadat hij jarenlang vermist was. Hij probeert weer een band op te bouwen met zijn familie en neemt het ondertussen op tegen de criminele elementen in de stad. Dat doet hij met zijn kung fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.

Marvel's The Punisher (seizoen 1-2): Frank Castle wordt achtervolgd en opgejaagd na de moord op zijn familie. Gaandeweg verandert hij in een alom gevreesde burgerwacht, die gebruik maakt van zeer dodelijke methodes om de misdaad te bestrijden. In de criminele onderwereld staat Castle bekend als "The Punisher", een verloren man met veel verdriet die voor niets en niemand uit de weg gaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen