Nieuw op Netflix: De gloednieuwe vampierenserie 'First Kill'

Nieuw op Netflix: Vampierenserie 'First Kill'

Netflix zelf omschrijft de serie als een mix van 'Buffy the Vampire Slayer' en 'Killing Eve'...

Geoffrey Ketels, 10 juni 2022 om 16:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de gloednieuwe vampierenserie First Kill. Vanaf vandaag is ze eindelijk te bekijken op streamingdienst Netflix!
Het eerste wat je moet weten over First Kill is dat het verhaal van de reeks is gebaseerd op het gelijknamige, korte verhaal van Victoria Schwab. De reeks bestaat uit in totaal acht afleveringen.

In First Kill maken we kennis met Juliette (gespeeld door Sarah Catherine Hook). Al snel wordt duidelijk dat zij niet zomaar een gewone tiener is. Ze is namelijk ook een vampier. Om haar plek te verdienen in een machtige vampierenfamilie dient ze voor het eerst iemand te vermoorden.

Eerste moord
Voor haar eerste moord heeft Juliette haar zinnen gezet op een nieuw meisje in de stad genaamd Cal (gespeeld door Imani Lewis). Dat loopt al snel anders uit, want Cal blijkt een heuse vampierenjager te zijn. Beiden komen er echter al snel achter dat iemand vermoorden toch niet zo eenvoudig is.

Het eerste seizoen van First Kill kan vanaf nu worden bekeken op streamingdienst Netflix. Heb je nog niets gezien van deze gloednieuwe vampierenserie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: First Kill, serie, series, Netflix, vampierenserie

Populair nieuws