Vet! 'The Last of Us' onthult eindelijk zijn vijanden

Vet! The Last of Us onthult eindelijk zijn vijand

The Last of Us van HBO en HBO Max onthult een nieuw beeld met een opvallend detail.

Jim Pedd, 11 juni 2022 om 09:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Last of Us-maker Neil Druckmann deelde een nieuwe foto van de serie die hij helpt maken voor HBO. We krijgen daarmee voor het eerst een foto die ook de gezichten van Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie laat zien.
Gisteren was een topdag voor fans van de serie The Last of Us. Niet alleen hoorden we dat er officieel een PS5-remaster van de eerste game aan zit te komen in september. Ook kregen we een officiële blik van de HBO-serie!

The Last of Us-foto
Neil Druckmann deelde een nieuwe foto waarop je Joel en Ellie kan zien, terwijl ze zich onder een tafel verschuilen. Als je goed kijkt, zie je waarvoor ze zich verschuilen.

Het gaat om de gevreesde Clickers uit de games. Deze gruwelijke en angstaanjagende wezens zijn volledig blind. Maar als ze je horen, dan vallen ze je meteen aan.

The Last of Us speelt zich 20 jaar na de val van de moderne beschaving af. Die is helemaal vernield en we volgen Joel. Hij is een smokkelaar in deze nieuwe wereld, die de 14-jarige Ellie door een nare quarantainezone moet leiden. Wat begint als een klein baantje, wordt een brute en hartverscheurende reis, waarbij de twee door de Verenigde Staten reizen en op elkaar steunen om te kunnen overleven.

The Last of Us is begin volgend jaar te zien.


Lees meer over: The Last of Us, HBO, HBO Max, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws